Sekretesspolicy

Villkorlig användning av denna hemsida

Denna hemsida ägs av Refurnish the World AB, 559052-5373.

Din användning av denna hemsida och dess innehåll omfattas av denna sekretesspolicy samt tillämpliga lagar. Genom att använda sidan accepterar och samtycker du till vår sekretesspolicy.


Cookies

Så använder vi cookies

Vi använder cookies för att göra så att din upplevelse av vår hemsida blir så bra som möjligt. De används för att anpassa sidan efter ditt beteende och dina önskemål samt för att mäta trafiken på sidan.

Den information som samlas in är helt anonym och innehåller inga personliga uppgifter. Information om enskild besökare kan inte heller spåras av oss.

Du kan själv göra inställningar så att cookies inte samlas in. Det kan dock medföra att vissa funktioner inte fungera på hemsidan.


Vad är cookies

En cookie är en textfil och används vanligen för att ge besökarna tillgång till olika funktioner.

Cookies kan vara permanenta eller temporära (s.k. sessionscookies). Permanenta cookies lagras på din dator som en fil medan sessionscookies försvinner när du lämnar hemsidan du besökt.

Cookies skadar inte på något sätt din dator och ökar inte heller risken för virus.

Läs mer om cookies på Post- och telestyrelsens hemsida: https://www.pts.se/cookies


Skydd av personuppgifter

Personuppgiftslagen (PUL)

Personuppgiftslagen syftar till att skydda personers integritet när personuppgifter behandlas. Den innebär att du har rätt att få information om hur vi behandlar dina personuppgifter och kräver att du samtycker att dina uppgifter behandlas av oss.

Läs mer om Personuppgiftslagen på datainspektionens hemsida: http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/


Användning av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att ge dig god och personlig service såsom personanpassade erbjudanden. Vi sparar aldrig ditt kreditkortsnummer. Du kan när som helst, efter skriftlig begäran, få skriftlig information om vilka personuppgifter som vi har sparat om dig samt hur vi använder dessa. Du kan även kräva att vi tar bort eller rättar uppgifter om dig.


Skydd av personuppgifter

Refurnish the World AB, 559052-5373, ansvarar för all användning av dina personuppgifter och skyddar dessa ytterst noggrant med hjälp av SSL-kryptering (Secure Socket Layer), vilket innebär att information inte kan avlyssnas eller manipuleras av tredje part.


Varumärkesskydd

Namnet Beleco har varumärkesskyddats som ordmärke inom Sverige samt Europa inom klasserna: 35, 37, 41, 42 och 43.


Kontaktinformation

Refurnish the World AB

Adress: Dalslundsgatan 1A, 553 13 Jönköping

Besöksadress: Regeringsgatan 65, 111 56 Stockholm c/o SUP 46

Email: hello@beleco.com

Organisationsnummer: 559052-5373