Klicka här för att läsa om hur Sara med familj streamar sitt hem

Läs mer
Hej Sara, Vad roligt att få komma hem till er! Hur länge har ni bott i Uttran?

Vi har bott här i fyra år nu. Det är ett underbart område med närhet till naturen. Vi trivs så bra här i Botkyrka, nära allt. Fast ibland känns det lite långt in till stan kanske haha

Hur fick ni först höra om Beleco?

Vi fick först höra om er via en bekant som i sin tur hade läst om konceptet på Residence. Så vi sökte upp själva mer information och fick kontakt med Beleco. Som jag förstår det så är vi en av de första som streamar vilket känns väldigt roligt.

Vad var det som gjorde att ni fastnade för konceptet?

Jo men främst så handlar det om tid för oss. Vi har tre barn och jobbar fulltid och helgerna är fyllda av aktiviteter till bibliotek, museum och parker. Att i det läget kunna gå in på en sida och enkelt klicka hem möbler är perfekt för oss. Det här med att vara enkelt är verkligen guld värt för oss.

Vilka möbler valde ni att streama?

Först så funderade vi om konceptet överhuvudtaget skulle kunna passa oss eftersom vi har barn och olyckor lätt kan ske. Vi ville streama soffbord och fåtölj men kände oss osäkra. Vi kontaktade då Belecos kundtjänst och fick förklarat att olyckor täcks av hemförsäkringen. Så då kändes det tryggt. I slutändan blev det ett soffbord, en lampa, en fåtölj och två drinkvagnar! Sen köpte jag till en filt också, bara för att den var så fin. Han jag pratade med gav mig råd över telefonen och var så himla trevlig och personlig, vilket gjorde mig som kund väldigt trygg.

Hur gick samtalet med kundtjänst om försäkringen?

Ja alltså det är ju så att när man har barn så vet man ju att olyckor kan ske, och för oss var det superviktigt att verkligen förstå vad som sker i det fallet. Killen som vi pratade med var så tillmötesgående och sa till exempel att om vi tänker att bordet är vårt eget, och tar hand om det på samma sätt, så kommer man en lång väg. Om det ändå mot förmodan skulle ske en olycka, till exempel att ett barn klipper upp hela dynan på fåtöljen så täcks vår försäkring. Men jösses det ska ju mycket till att våra barn springer runt med saxar liksom.

Nu har ni streamat möbler i en månad ungefär, hur känns det såhär långt?

Det känns toppen! Vi älskar konceptet och att det är så enkelt. Det finns inga dolda kostnader heller så vi kan ju välja att tänka på streamingen som en slags avbetalning, om vi nu skulle vilja byta soffbord. Och faktum är att vi precis idag faktiskt har lagt en beställning på att streama köksstolar. Både min man och jag har stora familjer och den här julen ska vi vara här hos oss och när vi insåg att vi inte hade tillräckligt många stolar så lade vi en order. Det bästa är att ni kommer och plockar upp våra gamla stolar och lägger på det där andra som ni jobbar på, vad hette det nu igen?

Beleco Market?

Ja just det. Så smart! Känns kul att våra köksstolar kan få nytt liv i ett annat hem också. Samtidigt som vi i jul får plats med alla familjemedlemmar.

Vad skulle du säga till andra barnfamiljer som funderar på att streama?

Framförallt skulle jag vilja trycka på hur enkelt det är. Sex månaders abonnemang till 5% av priset är inte en stor peng. Och att i det läget få det hemkört, ihopmonterat, och gamla möbler upphämtade, är till stor hjälp för barnfamiljlogistiken.

Ni använde er av vår tjänst White Glove?

Ja precis så kanske den heter. Så smidigt och smart. Det är lite som att knäppa med fingrarna så är möblerna borta. 

Tack snälla för att vi fick komma och hälsa på er! Vi kommer gärna igen när era stolar är på plats!

-Ja gör det ni är så välkomna. Kanske att jag lagt flera ordrar tills dess haha!

224 SEK Streama per månad
45 SEK Streama per månad
39 SEK Streama per månad
200 SEK Streama per månad