7 tips för att boosta bostadsförsäljningen

När du ska sälja din bostad är det riktigt viktigt med bra styling. Vi på Beleco hjälper dig med homestaging i toppklass på ett sätt som är vänligt både mot din plånbok och miljön. På Beleco Market kan du boka en professionell stylist som fixar din lägenhet med allt från helt ny möblering till bara det där sista piffet. För att komma igång har vår inredare Karin samlat 7 tips för att boosta din bostad inför försäljning.
1. Städa och rensa
Strukturera upp och plocka bort onödiga möbler och prylar. Välj ut färre inredningsdetaljer och låt de sticka ut. Hemmet ska vara skinande rent. Glöm inte plocka bort alla vardagliga ting; ingen vill se en tandborste eller disktrasa!
2. Första intrycket är viktigt
Skapa en varm och inbjudande entre. Ett välkomnande avlastningsbord med blommor och ljuslyktor. Kanske en liten sittplats? Se till att ge plats för att visa på rymlig förvaring.

3. Ös på med textilier

För att få en innerlig och ombonad känsla addera gardiner, mattor, kuddar och plädar. Våga låta textilierna sticka ut och ta plats. Se de som accessoarer som gör hela skillnaden för rummet.
 

4. Grönska!

Ge liv till hemmet genom att ta in naturen. Snittblommor och växter gör magi för hemmet och skapar en harmonisk och lugnande känsla.
 

5. Bädda lyxigt i sängen

Unna dig sänglinne av bra kvalitet och bädda som på hotell med många kuddar och lyxigare överkast. Kanske en pläd slängd på sängen? Ta det lite lugnare med färgerna här, sobra och dämpade toner skapar en lugn och avslappnad atmosfär. Här ska man vilja relaxa!
 

6. Belysningen är jätteviktig

Oj vilken skillnad belysning kan göra i ett rum. Se på vilka aktiviteter som sker i rummet. Möblera därefter med ljus; det ska finnas både arbetsljus och stämningsljus. Många små belysningspunkter skapar den rätta mjuka känslan.
 

 

7. Håll en röd tråd i inredningen

Forma ett enhetligt uttryck gällande färger och material i hemmet. Hitta en gemensam nämnare som återkommer i rummen, som gör att du känner igen dig. Låt materialen gå igen och använd färger i liknande nyanser. Då lyckas du skapa en följsamhet och då upplevs hemmet som välbalanserat.

Få hjälp av en professionell stylist!

Om det känns överväldigande att få i ordning det sådär riktigt bra – oroa dig inte. Vi har samlat ett helt gäng stylister på vår nya tjänst Beleco Market. Där kan du kolla igenom stylisternas portfolio från tidigare arbeten och välja den som passar just din stil.

Om din lägenhet är helt tom kan du få den fullt möblerad med en homestaging. Om det finns lite möbler men det behöver kompletteras och stylas upp rejält – boka en styling! Om du har möbler som du gillar men du känner att den rätta känslan saknas så kan du boka ett piff så fixar stylisten de sista detaljerna!

Välj stylist, tjänst och den tidsperiod du behöver möblerna. Vi levererar, bär in och tar med emballage, samt hämtar upp efter tidsperiodens slut. Superenkelt.

 

.TILL STYLING & EVENT.