Daniel och Linneas streamade liv

Vi utmanar ägandeskapet.

Hur ska vi kunna planera att äga och inspireras av en sak längre än vi kan planera något annat i livet?

Vi vill förändra och förnya. Ständigt nya intryck ger oss inspiration att utvecklas, upptäcka och uttrycka. Feeden matar vårt begär efter ny inspiration och originalitet.

Nu har vi alla tillgång till de senaste trenderna från Italien och New York, den där sammetssoffan alla verkar pratar om, vart man ska äta sushi i Tokyo och team mässing vs krom.

Inredning är ditt hems kläder. Klart vi ska kunna uppdatera oss när sommar blir till höst eller när en ny kärlek flyttar in. När vi tröttnat på den där beiga soffan eller mega-kaktusen. När kärleken flyttar ut.

Inredning är en stor investering och vi tänker igenom större köp ordentligt. Och kanske uppdaterar vi inte fullt lika ofta och vågat som vi helst skulle vilja.

Beleco är här för att ändra det. Njut av de senaste möblerna så länge du vill. När du tröttnar byter vi ut dem mot något nytt. Eller så bestämmer du dig för att behålla dem. Det är också okej.

Varför ska inte alla ha tillgång till grym design?

Hur funkar det med slitage?

Sjävklart skall möblerna användas-det är vi helt med på. Beleco tillåter normalt slitage som blir på grund av att du använder inredningen.

Skulle du råka spilla t.ex. rödvin eller ha sönder inredningen så gäller din hemförsäkring med sak/allrisk. Du kan även närsomhelst köpa loss möblerna.

Vad är det för bindningstid?

Minsta tiden som du kan använda produkter är 6 månader och efter det förnyas det automatiskt per månad tills dess att du inte vill ha inredningen längre och då hämtar vi upp den. Upphämtning ingår såklart i kostnaden.

Du kan även närsomhelst köpa loss inredningen.

Kan jag köpa loss inredningen?

Du har alltid friheten att köpa loss inredningen som du redan använder genom att betala mellanskillnaden.

Du betalar då det köppris som var när du fick möblerna. minus det du redan betalt, eller ner tills dess att 10% av priset återstår. När 10% av priset återstår så betalar du alltid 10% oavsett när du än väljer att köpa loss inredningen.

T.ex: Du har haft en soffa i 8 månader och alltså betalat 40 % av nypriset. Vill du då köpa loss möbeln betalar du resterande 60%.

Är inredningen ny?

All inredning är ny eller nyinköpt vintage. Dvs. den har inte varit hos någon annan kund innan.De produkter som är vintage har en tydlig märkning. Inredningen som vi får tillbaka från användare presenteras på nytt  i en separat tjänst som heter Beleco Market och lanseras våren 2018. Genom detta kretslopp får fler personer tillgång till grym design på ett hållbart sätt.

Vilka fraktalternativ finns?

Beleco är först i Sverige med att erbjuda White Glove Leverans vilket innebär att vi levererar, bär in, monterar och kan ta med oss emballage samt oönskad inredning i retur. Vi erbjuder även Premium Leverans där det ingår inbärning och retur av emballage samt Standard Leverans där vi lämnar produkterna vid port eller tomtgräns, mindre beställningar skickas med posten till närmsta utlämningsställe. Just nu bjuder vi på Standard Leverans.

Hur betalar jag?

Du betalar helt automatiskt genom att lägga in ditt Visa, Mastercard eller American Express och vi använder oss av säkra betalningar med Stripe. Första månaden betalar du för direkt när du gör beställningen och den börjar ticka när du mottagit inredningen. Beleco gör sedan en dragning den 28 i varje månad. Vi skickar ett mail varje gång du debiteras med info om hur många månader du använt möbeln (1 gång/månad).

Gör ni en kreditupplysning innan beställningen godkänns?

Det kan vara så att Beleco gör en så kallad Mikro UC/Kreditupplysning för att se om du är kreditvärdig innan dina möbler anländer. Har du fler frågor gällande detta, kontakta beleco direkt på hello@beleco.com

Kan ni hjälpa till med projekt eller styling?

Beleco har en stylingtjänst där vi erbjuder paketpris för större projekt. Det kan vara inredning av ett kontor, event, privatbostad eller inför en bostadsförsäljning. Kontakta oss på hello@beleco.com så berättar vi mer.

Var finns Beleco?

Beleco finns just nu i Stockholm och Mälardalen. Kontakta oss om du inte skulle bo i detta område men fortfarande vill använda Beleco.