Hur ska vi kunna planera att äga och inspireras av en sak längre än vi kan planera något annat i livet?

Vi vill förändra och förnya. Ständigt nya intryck ger oss inspiration att utvecklas, upptäcka och uttrycka. Feeden matar vårt begär efter ny inspiration och originalitet.

Nu har vi alla tillgång till de senaste trenderna från Italien och New York, den där sammetssoffan alla verkar pratar om, vart man ska äta sushi i Tokyo och team mässing vs krom.

Inredning är ditt hems kläder. Klart vi ska kunna uppdatera oss när sommar blir till höst eller när en ny kärlek flyttar in. När vi tröttnat på den där beiga soffan eller mega-kaktusen. När kärleken flyttar ut.

Inredning är en stor investering och vi tänker igenom större köp ordentligt. Och kanske uppdaterar vi inte fullt lika ofta och vågat som vi helst skulle vilja.

Beleco är här för att ändra det. Njut av de senaste möblerna så länge du vill. När du tröttnar byter vi ut dem mot något nytt. Eller så bestämmer du dig för att behålla dem. Det är också okej.

Varför ska inte alla ha tillgång till grym design?

Hur funkar det med slitage?

Sjävklart ska möblerna användas, det är vi helt med på. Beleco tillåter normalt slitage som blir på grund av att du använder inredningen.

Skulle du råka spilla t.ex. rödvin eller ha sönder inredningen så gäller din hemförsäkring med sak/allrisk. Du kan även närsomhelst köpa loss möblerna.

Vad är det för bindningstid?

Minsta tiden som du kan använda produkter är 6 månader och efter det förnyas det automatiskt per månad tills dess att du inte vill ha inredningen längre och då hämtar vi upp den. Upphämtning ingår såklart i kostnaden.

Du kan även närsomhelst köpa loss inredningen.

Kan jag köpa loss inredningen?

Du har alltid friheten att köpa loss inredningen som du redan använder genom att betala mellanskillnaden.

Du betalar då det köppris som var när du fick möblerna. minus det du redan betalt, eller ner tills dess att 10% av priset återstår. När 10% av priset återstår så betalar du alltid 10% oavsett när du än väljer att köpa loss inredningen.

T.ex: Du har haft en soffa i 8 månader och alltså betalat 40 % av nypriset. Vill du då köpa loss möbeln betalar du resterande 60%.

Är inredningen ny?

All inredning är ny eller nyinköpt vintage. Dvs. den har inte varit hos någon annan kund innan. De produkter som är vintage har en tydlig märkning. Inredningen som vi får tillbaka från användare presenteras på nytt i en separat tjänst som heter Beleco Market. Genom detta kretslopp får fler personer tillgång till grym design på ett hållbart sätt.

Vilka fraktalternativ finns?

Beleco är först i Sverige med att erbjuda en Premium leverans som innebär att vi levererar, bär in, monterar och kan ta med oss emballage samt oönskad inredning i retur. Vi erbjuder även Standard Leverans där det ingår inbärning och retur av emballage samt Fri Frakt där vi lämnar produkterna vid port eller tomtgräns, mindre beställningar skickas med posten till närmsta utlämningsställe. 

Hur betalar jag?

När du kommer till kassan så kan du antingen streama per månad med faktura eller betala för de första 6 månaderna direkt med kort.

För att kunna streama per månad så krävs det att du fyller i din folkbokföringsadress och har du en annan leveransadress så fyller du i det. Vår partner Bambora gör en kreditbedömning direkt i kassan och blir du godkänd så kan du betala per månad. I annat fall måste du betala de första 6 månaderna direkt.

Efter ungefär så 5 månader kommer vi kontakta dig för att se om du vill fortsätta streama per månad, om du vill köpa ut eller om du vill byta till en annan produkt. Önskar du returnera så ingår retur!

Gör ni en kreditupplysning innan beställningen godkänns?

I kassan så gör vår partner Bambora en kreditbedömning. Blir du godkänd så kan du streama per månad annars måste du betala för de första 6 månaderna direkt med kort. Har du fler frågor eller undrar över hur det går till så kontakta gärna oss direkt på hello@beleco.com

Kan ni hjälpa till med projekt eller styling?

Beleco har bland annat en tjänst som heter Beleco Market där vi erbjuder att hjälpa till med projekt eller styling. Det kan vara inredning av ett kontor, event, privatbostad eller inför en bostadsförsäljning. Kontakta oss på hello@beleco.com så berättar vi mer.

Var finns Beleco?

Beleco finns just nu i Stockholm och Mälardalen. Kontakta oss om du inte skulle bo i detta område men fortfarande vill använda Beleco.