Professionell inredning digitalt.

Funderar du var soffan bäst ska stå? Hur du får till ett hem som känns du? Har du flyttat och behöver inspiration till att skapa ett drömhem? Ta hjälp av våra professionella inredare.

Ni träffas digitalt och du berättar vad du vill uppnå. Inredaren presenterar sedan ett förslag med mood-board och inköpslista samt guidning kring hur du inreder med nya och dina befintliga produkter.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta oss på: amelie@beleco.com

Träffa varandra digitalt eller irl

Få skräddarsytt förslag + moodboard

Både för hem & arbetsplats

.

 

 

 

Sundling Kickén är en stylist duo baserad i Göteborg, med fokus på inredning och koncept styling. Duon hjälper både företag och privatpersoner med inredningslösningar och visuellt material som talar rätt språk. Stilmässigt är de kända för sin exklusiva ton, sitt konstnärliga uttryck och känsla för spännande kontraster. Utöver detta driver Sundling Kickén även en blogg på en av Sveriges största inredningstidningar – Residence Magazine.

 

portfolio
Prislista

Kvadratmeter

0-35 
35 – 65 
65 -100 
100-150 
150- 200 
200- 250 

Pris

15 000 kr 
20 000 kr
25 000 kr 
35 000 kr 
50 000 kr 
65 000 kr 

Boka möte / Mer info

Julia hjälper Stockholmarna inreda sina hem. Utöver styling av privata bostäder har hon även erfarenhet av offentlig miljö. Med bakgrund inom möbelsnickeri, förpackningsdesign och inredning är Julia en stylist med en bredd som tilltalar många.

 

 

 

portfolio
Prislista

Kvadratmeter

0-35 
35 – 65 
65 -100 
100-150 
150- 200 
200- 250 

Pris

7 000 kr 
17 000 kr
22 000 kr 
33 000 kr 
45 000 kr 
60 000 kr 

Boka möte / Mer info

Sundling & Kickén
JULIA BRANTING
frågor om tjänsten?

Vi svarar på alla dina funderingar.

amelie@beleco.com

Så fungerar digital styling

Vilka inredare kan jag välja mellan?

Våra inredare har olika inriktningar och kompetenser men dom har tre saker gemensamt. De har kunden i fokus, De älskar inredning, och de är en del av Belecos förlängda familj.

 

Vad baseras priset på?
Priset baseras på omfattning, yta samt inredarens timpris. Genom att använda den digitala tjänsten skalar man bort många kostsamma möten och tid.
 
Utifrån hur många kvadratmeter du behöver hjälp med får du ett prisförslag som du kan välja att acceptera. Du får alltid reda på ett fast totalpris innan ett samarbete inleds.
 
Första mötet:
Din valda inredare och du möts digitalt för att sätta den kreativa riktningen.
Inför mötet är det bra att bestämt sig för möbelbudget, färger, stilinspirationer och känsla.
 
Har du ingen aning, utan bara vill ha det härligt/mysigt/trendigt/unikt kan vi såklart ordna det med. Det viktigaste är att du blir nöjd.
Vad får jag efter en inredning?

Självklart kommer du och inredaren överens om vad som skall levereras. Priserna är baserade på att du får en färdig moodboard utifrån dina önskemål, samt en inköpslista, färgförslag och inredningsförslag. 

De möbler som väljs att köpas via Beleco hjälper vi till att lägga en beställning på om du vill.

Kan jag inreda min arbetsplats?

Självklart kan du det! Vi har erfarenhet av arbetsplats och butiksinredningar. Både streamade möbler samt köpta och stylade. Kontakta oss på amelie@beleco.com för ett första möte och mer information.

Kan jag inreda en liten del av mitt hem?

Du väljer helt själv hur stor del du vill ha inredningshjälp till. Under prislista vid inredarens info finns den individuella prislistan per kvadratmeter.

Letar du efter hjälp med styling enbart för belysning/färgval/textilier etc så kan vi ta fram en ”light styling” prislista.

Hör av dig till amelie@beleco.com för mer info.

Kan jag använda tjänsten inför bostadsförsäljning?

Vi har en separat tjänst för styling inför bostadsförsäljning. Kontakta amelie@beleco.com för mer information och pris.

Vilka möbler får jag förslag på?

Utifrån inredarens känsla och dina önskemål får du en inköpslista samt förslag på hur du kan styla med befintliga möbler. Det finns inget köptvång kopplat till inköpslistan (som du själv sätter budget för).

Inredaren väljer fritt bland alla deras leverantörer, dvs de är inte knutna till enbart Beleco för möbelinköp etc. Det viktigaste är att du blir nöjd med din inredning!